Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Na sídlisku zasahovali záchranári a hasiči. V byte našli mŕtveho staršieho muža
Zdielať na

Na sídlisku zasahovali záchranári a hasiči. V byte našli mŕtveho staršieho muža

PREŠOV / Na jednom z prešovských sídlisk zasahovali hasiči aj policajti. Staršieho pána, majiteľa bytu na vrchnom poschodí, susedia už dlhšie nevideli. Navyše sa z bytu začal šíriť podozrivý zápach. Na pomoc prišli aj záchranári, no tí už iba mohli konštatovať smrť.

Na pomoc na prešovské sídlisko boli privolaní aj hasiči, a to k asistencii pri otváraní bytu. Na tiesňovú linku zavolali susedia staršieho pána. Sťažovali sa na to, že z bytu na siedmom poschodí sa šíri nepríjemný a podozrivý zápach.

Po otvorení bytu, ktorý bol riadne zamknutý, sa zasahujúcim zložkám naskytol nepríjemný pohľad. Majiteľ bytu bol po smrti a telo už bolo v značnom štádiu rozkladu. "V byte bola nájdená osoba bez známok života. Miesto udalosti bolo odovzdané príslušníkom Policajného zboru," uviedla Miroslava Knišová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského záchranného zboru.

Podľa predbežných zistení tam telo mohlo byť aj dva mesiace. Presná príčina smrti bude známa až po pitve. "Na miesto bol prizvaný aj ohliadajúci lekár, ktorý predbežne vylúčil cudzie zavinenia a nariadil vykonať zdravotno–bezpečnostnú pitvu," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy