Oblačno
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Mladíkovi povedal, nech si nájde prácu. Ten na muža vytiahol zbraň
Zdielať na

Mladíkovi povedal, nech si nájde prácu. Ten na muža vytiahol zbraň

Zdroj: TV JOJ

TRENČIANSKA TEPLÁ / Z nebezpečného obvinila polícia 22-ročného muža. Inému mužovi sa mal so strelnou zbraňou v ruke vyhrážať smrťou.

Mladík pod vplyvom alkoholu sa smrťou vyhrážal 48-ročnému mužovi po tom, čo mu muž povedal, aby si našiel prácu. "Vo večerných hodinách na terase pohostinstva obvinený pod vplyvom alkoholu, po tom čo mu 48-ročný poškodený uviedol, že si má nájsť prácu, nech ho jeho matka neživí, vytiahol z batoha strelnú zbraň," informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti. Zo slovami, že ho zastrelí, ju mladík namieril na muža.

Nebezpečnú situáciu ukončila mladíkova matka. "Na slová 42-ročnej matky páchateľa, aby išiel domov, sklonil zbraň a z miesta odišiel," uviedla polícia.

Mladíka polícia obmedzila na osobnej slobode a skončil v policajnej cele. "Poverený príslušník OO PZ Dubnica nad Váhom spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd," uzavrela polícia. Mladíkovi teraz hrozí trest odňatia slobody v trvaní 6 mesiacov až 3 roky.

K podobnému incidentu došlo aj na Hornom Zemplíne

Zničím firmu a teba zabijem. Tieto slová adresoval agresívny muž majiteľovi prevádzky na Hornom Zemplíne. V ruke mal nôž a zasiahnuť musela policajná hliadka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy