Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragédia! Peťka (†15) bodli priamo do srdca!
Zdielať na

Tragédia! Peťka (†15) bodli priamo do srdca!

Nešťastná zhoda náhod, aj takto sa dá nazvať stretnutie dvoch partií mladých ľudí na ihrisku v Banskej Bystrici, v časti Rudlová, ktoré sa skončila nezmyselnou tragédiou. Po hádke totiž 18-ročný Michal vytiahol poľovnícky nožík a bodol Petra do hrudníka. A to priamo do srdca... Ani otec ani záchranári mu už nevedeli pomôcť.

"Všetko sa odohralo po šiestej večer. Peter sa práve nachádzal aj so svojou rodinou na omši v miestnom kostole a pri ceste domov si chcel s kamarátom odskočiť na ihrisko kopať si loptu.

V ten istý čas sa ale vracala aj partia mladých ľudí z opekačky, medzi ktorými bol aj 18-ročný Michal. Tí si tiež chceli zahrať futbal. Dostali sa do potýčky a Michal, ktorý mal minimálne jedno promile lakoholu v krvi, bodol Petra nožom priamo do srdca," popísala podľa rodičov udalosť Katka Kováčiková.

Vtedy už volal Petrov kamarát jeho ocovi, ktorý bol práve s mladšou dcérkou na prechádzke. Rýchlo zavolal záchranárov a snažil sa synovi ešte pomôcť. Ani príchodzí záchranári však Petra už nezachránili.

"Michal sa po incidente vytratil a policajtom unikal asi dve tri hodiny," popisuje ďalej Kováčiková. Tým sa podarilo chlapca nájsť a previesť na výsluch. Vyšetrovateľ ho už obvinil zo zločinu zabitia, v prípade dokázania viny mu hrozí 9-12 rokov. Podľa našich informácií nad svojím činom neprejavil žiadne emócie..

TV JOJ

Najčítanejšie správy