Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na diaľnici D2 v smere do Lozorna sa zrazili 3 nákladné autá. Hlásia zranených
Zdielať na

Na diaľnici D2 v smere do Lozorna sa zrazili 3 nákladné autá. Hlásia zranených

LOZORNO / Záchranné zložky v pondelok 18. marca zasahovali aj na diaľnici D2 pri Lozorne. Do seba tam vrazili štyri kamióny. Nehodový úsek bol na niekoľko hodín úplne neprejazdný. Pri nehode sa zranili dvaja muži.

Nehoda sa stala krátko pred jedenástou hodinou. Kamióny do seba vrazili na úseku medzi Lozornom a Stupavou. Po reťazovej nehode bolo po celej šírke diaľnice roztrúsené sklo a kusy plastov. Na miesto vyrazili všetky záchranné zložky. Účastníci nehody našťastie zo zdemolovaných vozidiel vyšli po vlastných.

Záchranári museli na mieste ošetriť dvoch mužov. "Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice 45-ročného muža s úrazom hlavy a 44-ročného muža s poranením hrudníka," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. "Príslušníci hasičského zboru zasahovali s dvomi kusmi hasičskej techniky po počte deväť príslušníkov," ozrejmil Patrik Koch, veliteľ zásahu. 

Diaľnica bola v smere na Lozorno úplne uzavretá. Na mieste sa tvorili rozsiahle kolóny. Policajti počas toho dokumentovali nehodu. Kolóna končila až v Bratislave. Preplnené boli aj obchádzkové trasy. Odtiahnuť poškodené kamióny a dať cestu do pôvodného stavu také jednoduché nebolo. Aj po vyše troch hodinách policajti uvoľnili iba ľavý jazdný pruh. "Bol privolaní záchranný systém, kvôli zásobe sorbentu na zasypanie uniknutých prevádzkových kvapalín," priblížil Koch. 

Zábery z miesta nehody si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy