Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tragédia na cestách: Auto skončilo vo zvodidlách
Zdielať na

Tragédia na cestách: Auto skončilo vo zvodidlách

ČERMEĽ/KOŠICE / Na košických cestách vyhasol ďalší život. Na ceste medzi Čermeľom a Alpinkou skončilo jedno auto vo zvodidlách a vodiča z neho museli vytiahnuť hasiči. Žiaľ, pomôcť mu už nedokázali.

Muža museli na mieste oživovať hasiči, ale aj záchranári. Žiaľ, zraneniam podľahol. "Pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície narazil pravou stranou vozidla do zvodidiel, kde po náraze ostalo vozidlo stáť," konštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. 

"Príslušníci rozbili okno na zadných dverách vozidla a sprístupnili otvorenie dverí. Po otvorení dverí bolo u osoby zistené, že nedýcha. Hasiči osobu vyprostili z vozidla von a zahájili jej resuscitáciu," informoval hovorca hasičského zboru Jozef Bálint. Muž mal podľa informácií TV JOJ krátko pred nehodou športovať. Na hrudníku mal aj športový pás a hodinky, práve podľa nich sa pravdepodobne záchranárom podarilo zistiť, kedy došlo k zastaveniu obehu. Mužovi údajne prišlo zle až keď nasadol do auta, stratil vedomie a narazil do zvodidiel. Na prvý pohľad však bolo jasné, že zranenia mu nespôsobil tento náraz. "Po ukončení potrebných procesných úkonov bolo v súvislosti s touto dopravnou nehodou začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla hovorkyňa Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy