Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nabúral, kde sa dalo, a z miesta ušiel. Policajti pátrali po vodičovi kaskadérovi
Zdielať na

Nabúral, kde sa dalo, a z miesta ušiel. Policajti pátrali po vodičovi kaskadérovi

HUMENNÉ / Poškodil viaceré autá, označovník plynu a aj zábradlie pri priechode pre chodcov. K škodám sa však neprihlásil a z každého miesta nehody ušiel. Cez víkend humenskí policajti pátrali po vodičovi kaskadérovi. Hliadke najskôr dvere neotváral, napokon sa na polícii prihlásil sám.

"Neznámy vodič s osobným autom narazil do dvoch zaparkovaných osobných vozidiel, neskôr narazil do označovníka plynovej prípojky a nakoniec narazil aj do zábradlia," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Škody urobil na viacerých miestach, no po nehodách zakaždým ušiel. Policajti ale vozidlo, ktoré malo kolízie spôsobiť, našli. Bolo zaparkované na jednej z poľných ciest pri Brestovskej ulici.

Z miesta ho odviezli do areálu záchrannej brigády, do skladu zaistených vozidiel Ministerstva vnútra SR. A hoci zistili aj to, kto mal auto šoférovať, vodiča sa nájsť nedarilo. Dvere im doma neotváral.

Po niekoľkých hodinách od kolízie sa však napokon podľa zdroja TV JOJ na polícii prihlásil sám. Policajti zatiaľ neprezradili, aká je celková výška spôsobených škôd a ani to, či muža z nejakého skutku obvinili. Vyšetrovanie prípadu majú v rukách dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy