Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická nehoda v Bratislave: Obeťou bol súťažiaci šou Česko Slovensko má talent
Zdielať na

Tragická nehoda v Bratislave: Obeťou bol súťažiaci šou Česko Slovensko má talent

BRATISLAVA / Štvrtkový večer 22. februára sa v hlavnom meste zakončil tragickou nehodou. Na Zlatých pieskoch zasahovali záchranné zložky, no muža sa nepodarilo zachrániť.

​Podľa informácií TV JOJ išlo o známeho Enrica Miška, ktorý vystupoval v šou Česko Slovensko má talent. Nehoda sa stala približne o 23. hodine večer. Muž smeroval na Senec, keď zrazu prešiel do protismeru a skončil v stĺpe verejného osvetlenia. Nikto iný sa v tom čase na ceste nenachádzal. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Muž pri prevoze do nemocnice podľahol zraneniam. "V čase príjazdu hasičov na miesto udalosti sa vodič nahádzal mimo vozidla v opatere osôb, ktoré mu poskytli predlekárku pomoc," uviedol Štefan Koči, hovorca HaZz Bratislava. 

Na mieste zasahovala kriminálka

Podľa našich informácií mali na miesto smerovať kriminalistickí technici. V aute sa nachádzali injekcie a fľaše od alkoholu, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania. "Presné príčiny nehody sú v štádiu vyšetrovania," dodala Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava. 

Za volantom sedel talentovaný hudobník známy zo súťaže Česko Slovensko má talent. Na sociálne siete uverejňoval piesne, ku ktorým si texty písal sám. Jeho snom bolo stať sa profesionálnym hokejistom. Keď mu to však prerušila silná alergia, priznal, že mal psychické problémy.

Polícia zároveň prosí o pomoc aj verejnosť. Ak nehodu zachytila vaša autokamera alebo máte iné bližšie informácie, kontaktujte políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy