Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž mal napadnúť svoju družku. Milujem vás, zakričal na inú ženu pred súdom
Zdielať na

Muž mal napadnúť svoju družku. Milujem vás, zakričal na inú ženu pred súdom

RUDINA/OKRES KYSUCKÉ NOVÉ MESTO / Martin (46) z Kysúc je obvinený za útok na svoju družku a jej dcéru. Podľa polície pri tomto čine nechýbali aj vyhrážky o zabití.

Podľa obvinenia Martin zranil ženu a nešetril ani jej dospelú dcéru. V ruke pritom držal nôž. Žena tvrdí, že je jeho družka v kysuckej dedine Rudina. "Napadnutá žena utrpela bodnú ranu v ľavej časti hrudníka, kde sa nachádzajú dôležité orgány a reznú ranu na malíčku. Jej dcéra má reznú ranu v tvárovej oblasti," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Obidve ženy záchranári previezli do nemocnice. "Vyšetrovateľka ho obvinila za zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečin nebezpečné vyhrážanie," doplnila. Avšak, keď obvineného muža viezli policajti pred žilinského sudcu, čakala na neho mladá žena. Tvrdí, že ona je teraz jeho priateľka. V kočíku mala pri sebe malého syna.

Keď ich Martin uvidel, hneď zareagoval

"Milujem vás!" zvolal.  "Len mi písal, že dobodal som ju, idú po mňa policajti, je koniecJa neviem, mne neurobil nič, len raz mi dal facku. V hádke, to sa stane," povedala žena.

Počas vyšetrovania bol zaistený nôž. Ak Martinovi preukážu vinu, hrozí mu až 12 rokov väzenia. "Sudca Okresného súdu Žilina vzal muža do väzby. Uznesenie nie je právoplatné, pretože muž podal sťažnosť," vysvetlila hovorkyňa Krajského súúdu v Žiline Anna Dudová Záborská.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy