Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Akcia v Malackách: Polícia zadržala podozrivé osoby z drogovej činnosti
Zdielať na

Akcia v Malackách: Polícia zadržala podozrivé osoby z drogovej činnosti

MALACKY / Na parkovisku čerpacej stanice v Malackách v pondelok 19. februára zasahovala kriminálka. Policajti zablokovali auto a jeho posádku zadržali. Podľa informácií Televízie JOJ zaistili počas prehliadky drogy aj väčší obnos peňazí. Na mieste musel zasahoval aj psovod.

Kriminalisti zastavili striebornú Octaviu na čerpacej stanici za výjazdom z diaľnice D2. Podľa našich zistení sa v aute nachádzali tri osoby. Jeden muž a dve ženy. Policajti zaistili pri prehliadke vrecúška s kryštalickou látkou a väčšiu finančnú hotovosť. Podľa informácií Televízie JOJ mal asi 40-ročný muž pri sebe niekoľko tisíc eur a vyše 150-tisíc korún českých. Posádku potom odviedli na výsluch. Auto zatiaľ strážila policajná hliadka.

Na miesto potom priviezli zadržaného muža s putami na rukách. Policajti priniesli aj policajného psa, s ktorým prehľadali auto. S nimi prišiel aj vyšetrovateľ a kriminalistický technik. Postupne prehľadali celé auto a dokumentovali stopy. Pri prehliadke vyhádzali všetky veci von z kufra.

Polícia zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytla. "Policajti aktuálne vykonávajú procesné úkony spojené s drogovou trestnou činnosťou," uviedla Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy