Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V žumpe našli telo novorodenca
Zdielať na

V žumpe našli telo novorodenca

MAKOV / Tamojšia obyvateľka objavila v žumpe na dvore pri svojom rodinnom dome mŕtveho novorodenca. Téme sa venuje reportérka Iveta Marešová. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov. Telo našli vo štvrtok 15. februára.

​Žena, ktorá dieťatko našla, sa so situáciou nevie zmieriť. "Počul som len toľko, že bolo v žumpe pohodené dieťa. Vraj to bol chlapček. Neviem nič iné, bol som preč," povedal sused nálezkyne mŕtveho novorodenca. "V poobedných hodinách sme prijali oznámenie o náleze novorodenca bez známok života v obci Makov (okres Čadca). Na miesto sa okamžite dostavila hliadka policajného zboru, ktorá nález potvrdila. Nevládne telo bolo v žumpe, nachádzajúcej sa pri rodinnom dome," priblížila hovorkyňa KR PZ Žilina Zuzana Šefčíková. 

"Susedka išla údajne dávať do žumpy tabletku. Vtedy tam našla dieťa," objasnil sused. Polícia nariadila pitvu, ktorá by mala určiť presnú príčinu smrti novorodenca. "Vzhľadom na skutočnosť, že vo veci prebiehajú procesné úkony s cieľom riadneho zadokumentovania a objasnenia tejto udalosti, nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Vzhľadom na citlivosť prípadu vám dom, pri ktorom majiteľka našla mŕtve telíčko, nemôžeme ukázať. No faktom je, že pozemok okolo tohto domu sledujú bezpečnostné kamery. A upozorňuje na to pomerne veľká tabuľa. Navyše domácnosť stráži aj pes. Je teda veľkou záhadou, kto sa mohol odvážiť vstúpiť do tohto dvora, aby vykonal strašný čin.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy