Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Desivý nález: V centre mesta unášala rieka nehybné telo ženy
Zdielať na

Desivý nález: V centre mesta unášala rieka nehybné telo ženy

NITRA / Telo mladej ženy plávalo v rieke. Všimli si ho v centre Nitry a našli ho asi o 5 kilometrov ďalej na hrádzi. Telo už v značnom rozklade dostali z vody hasiči. Polícia tvrdí, že totožnosť utopenej nepozná.

​Telo plávajúce v rieke Nitry spozorovali dopoludnia v centre mesta, unášal ho však silný prúd. K vode smerovala polícia aj záchranné zložky. Telo mladej ženy sa napokon zachytilo na hrádzi neďaleko čističky odpadových vôd. "Bolo spozorované telo na hladine rieky Nitra v katastri Dolné Krškany," informovala Michaela Gundová, hovorkyňa HaZZ Nitra. Podľa informácií TV JOJ mala mladá žena na sebe biele roztrhané tielko a nohavice. "Príslušníci pomocou lana a bordu vytiahli telo ženy na breh," priblížila Gundová.

Telo bolo vo vode pravdepodobne dlhšiu dobu. Policajti na mieste zaisťovali stopy a zisťujú aj to, kto je nebohá mladá žena. "Polícia vykonáva potrebné úkony k zisteniu totožnosti nebohej ženy aj k okolnostiam jej úmrtia," potvrdila Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Ohliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil. Okolnosti ženinej smrti sú v štádiu vyšetrovania. "Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy," uviedla Borloková. Podľa informácií TV JOJ jednou z verzií je aj to, že by mohlo ísť o 28-ročnú ženu, ktorá zmizla pred mesiacom. Jej auto sa našlo pri rieke Nitra vo Výčapoch Opatovciach.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy