Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragédia v Bolerázi: Spolujazdkyňa stála pri kufri, keď ju druhé auto pripravilo o život
Zdielať na

Tragédia v Bolerázi: Spolujazdkyňa stála pri kufri, keď ju druhé auto pripravilo o život

TRNAVA / Zomrela pred očami kamarátky. Policajti vyšetrujú smrteľnú nehodu pri Trnave. Dve kolegyne, ktoré rozvážajú stravu, zostali stáť s dodávkou v strede Bolerázu. Spolujazdkyňa vyberala jedlo z kufra, keď do nej vrazilo auto. Žena nemala šancu prežiť.

Ľudia započuli silnú ranu a hneď sa vybehli na ulicu pozrieť čo sa deje. Na hlavnej ceste zbadali ležať nehybné telo 54-ročnej ženy. O pár metrov ďalej stáli dve rozbité autá. Záchranári boli žene do pár minút. O jej život bojovali ako sa len dalo. Žiaľ vážnym zraneniam na mieste podľahla. "Dve paničky tuto vozia vždycky obedy každý deň, no a teda auto do nej nabúralo a jedna že bola mŕtva," uviedla obyvateľka obce.

Ženy spoločne pracovali v keteringovej firme, niekde v týchto miestach zastavili svoju malú dodávku a spolujazdkyňa vyšlo von do kufra. V tom do nich vletelo osobné auto. O rok mladšej kamarátke, ktorá sedela za volantom sa nič vážne nestalo. Rovnako ani šoférovi Oplu. "Tú jednu pani čo šoférovala som poznal, tú druhú si neviem predstaviť kto to bol, bola zakrytá keď som prišiel," povedal jeden z obyvateľov obce.

Dodávku po zrážke odhodilo na druhú stranu hlavnej cesty. Na prvý pohľad nebolo vidieť na vozovke ani žiadne brzdné stopy. "Policajti podrobili vodičov dychovým skúškam s negatívnymi výsledkami. Okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedla Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. Hlavná trasa medzi Trnavou a Trstínom bola uzavretá dlhé hodiny. Policajti do prípadu prizvali aj znalca z odboru dopravy.

Zábery z miesta nehody:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy