Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zápasníka MMA prekvapila razia. Kriminalisti objavili plno zbraní
Zdielať na

Zápasníka MMA prekvapila razia. Kriminalisti objavili plno zbraní

KRÁSNO NAD KYSUCOU/ OKRES ČADCA / Mateja (32) vinia z toho, že nelegálne skladoval neúplné zbrane a taktiež súčiastky do zbraní. Neminula ho domová prehliadka a sudkyňa už rozhodovala aj o tom, či pôjde do vyšetrovacej väzby.

Po nevítanej návšteve, ktorú mal Matej u seba doma v Krásne nad Kysucou, nastali u neho veľké problémy. Krajskí kriminalisti urobili u neho raziu, z ktorej neodišli naprázdno. "Obvinený muž si mal bez povolenia zadovážiť komponenty a viaceré vyrobené neplné zbrane, ktoré mu boli na základe príkazu sudcu pre prípravné konanie zaistené," objasnila Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Muža vzali do väzby

Podľa policajných fotografií to u neho doma vyzeralo ako v malej zbrojárskej dielni. Obvinený mladý muž je MMA zápasník a člen dobrovoľného hasičského zboru v Krásne nad Kysucou.

Na súde ho sprevádzali kukláči za mimoriadne prísnych bezpečnostných opatrení. "Okresný súd Žilina vzal obvineného do väzby, keďže existuje dôvodná obava, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať. Rozhodnutie o väzbe nie je právoplatné, bude o ňom rozhodovať Krajský súd Žilina," vysvetlila hovorkyňa Krajského súdu Žilina Anna Dudová Záborská.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy