Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Tragédia na východe. V rodinnom dome našli mŕtvy manželský pár
Zdielať na

Tragédia na východe. V rodinnom dome našli mŕtvy manželský pár

RUSKOV / V obci Ruskov neďaleko Košíc došlo k dvojitej tragédii. O život prišiel muž a žena. Na miesto smerovali kriminalisti ale aj obhliadajúci lekár.

​Podľa informácií TV JOJ ide o starší manželský pár pričom obaja mali na tele strelné poranenia. "Nateraz môžem potvrdiť, že v jednom z rodinných domov v obci v okrese Košice okolie boli nájdené tela 2 osôb bez známok života," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

Podľa informácií TV JOJ mala byť na mieste zaistená aj zbraň. "Lekár na mieste konštatoval exitus u dvoch osôb," povedala Petra Klímešová, hovorkyňa operačného strediska ZZS SR. Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil a na presné určenie smrti nariadil pitvu.

"Z dôvodu závažnosti skutku vec na mieste prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý po ukončení nevyhnutných prvotných úkonov na mieste činu začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy," uviedla Ivanová. Na miesto prišli kriminalisti, ktorí zabezpečili miesto činu a zaistili aj dôkazy. "Bližšie ani podrobnejšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," dodala Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy