Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Muž uväznil ženu v úložnom priestore postele. Zviazal ju, no podarilo sa jej vyslobodiť
Zdielať na

Muž uväznil ženu v úložnom priestore postele. Zviazal ju, no podarilo sa jej vyslobodiť

KOCHANOVCE/HUMENNÉ / Bývalý boxerista sa brutálne agresívne správal k matke svojho dieťaťa. Zviazal je ruky aj nohy, prelepil ústa a doslova ju väznil v úložnom priestore postele. Po mesiacoch nastal vo vyšetrovní zlom. Policajti prípad uzavreli a muž sa ku skutku priznal. S prokurátorom uzavrel dohodu o vine a treste. Obsah vo videu nie je vhodný pre maloletých divákov.

Skutok sa stal v jednom z bytov v Humennom. Policajti z agresívneho správania obvinili 42-ročného muža z obce Kochanovce. Bývalý boxerista 25-ročnú ženu, matku svojej dcéry, vo vlastnom byte doslova uväznil. Keď vychádzala von, násilím ju vtiahol dnu. Fyzicky ju napadol a vyhrážal sa jej zabitím, pričom mal v ruke nôž. 

"Mala som zapáskované ústa, ruky vzadu za chrbtom a nohy, bola som pod posteľou, v úložnom priestore, posteľ zaťažil s nočnými stolíkmi, s bicyklom, kadejaký nábytok nahádzal na posteľ, aby som sa z toho nemohla dostať," opísala momenty hrôzy poškodená Diana. Podľa polície jej ukradol 2 tisíc eur a odišiel z bytu preč s tým, že keď sa vráti, tak ju zabije. "Tam je všetko od krvi. Zatlačila som na matrac pomedzi rošty, pomedzi to spadol jeden kus nábytku, som utekala holá, bosá, úplne holá, ešte som mala ústa prelepená páskou a som išla do susedov búchať, od krvi som bola celá," vysvetlila Diana. Skutok nahlásila, no dopadlo to tak, že muža sa nájsť nedarilo. Policajti po ňom vyhlásili pátranie. Napokon sa boxerista na polícii prihlásil sám. Vinia ho zo znásilnenia, sexuálneho násilia, obmedzovania osobnej slobody, krádeže, nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody. hovorí obvinený. Od zadržania je za mrežami vo vyšetrovacej väzbe pre obavu, že by v trestnej činnosti mohol pokračovať. Policajti vyšetrovanie tohto prípadu ukončili. "Po vyhodnotení zhromaždených dôkazov, bola predmetná vec s návrhom na podanie obžaloby odovzdaná prokurátorovi," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Muž sa napokon k spáchaniu skutku priznal a s prokurátorom uzatvoril dohodu o vine a treste. Tú ešte ale musí schváliť súd. Až potom bude jasné, aký trest bude pre muža definitívny. Za skutok mu hrozí až 15-ročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy