Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nielenže nemal vodičák, ešte aj nafúkal: Mladý muž narazil do rodinného domu
Zdielať na

Nielenže nemal vodičák, ešte aj nafúkal: Mladý muž narazil do rodinného domu

VECHEC / Mladý 26-ročný muž z obce na východnom Slovensku si sadol za volant bez vodičáku. To však nebolo všetko. Pri svojej jazde narazil do jedného z rodinných domov a napokon aj nafúkal.

​Stalo sa tak v skorých ranných hodinách. Mladý muž si sadol za volant s vedomím, že nemá vodičský preukaz. Jeho vodičské zručnosti sa prejavili v obci Vechec. S autom tam narazil do jedného z rodinných domov. V tom čase v ňom spala rodina s malými deťmi. "Bola to veľká rana," uviedla majiteľka domu. "26-ročný muž z obce Vechec viedol osobné motorové vozidlo aj napriek tomu, že nebol držiteľom vodičského oprávnenia," potvrdila hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 

Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá "vodiča" podrobila kontrole. "Muž bol ochotný podrobiť sa dychovej skúške. Jej výsledok presiahol hodnotu 2,8 promile," dodala hovorkyňa. "Báli sme sa, že na nás spadne dom, takže sme vyšli z postelí a išli von," povedala majiteľka domu. Nielen, že nemal vodičák, ešte aj nafúkal. Policajti mladého muža obmedzili na osobnej slobode. Momentálne je obvinený stíhaný na slobode. Na krku už má paragraf. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu bolo uznesené trestné obvinenie z činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," uzavrela Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy