Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tragická dopravná nehoda na východe: Vodič bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda na východe: Vodič bol na mieste mŕtvy

LEVOČA / Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok po 7.00 h na ceste prvej triedy medzi Levočou a Spišským Podhradím, si vyžiadala život 36-ročného Popradčana.

"36-ročný vodič osobného motorového vozidla z doposiaľ neznámej príčiny narazil do pevnej prekážky. Pri náraze muž utrpel zranenia, ktorým podľahol," informovala krajská policajná hovorkyňa Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Polícia na mieste dokumentovala tragickú udalosť. Príčina a všetky ostatné okolnosti sú zatiaľ nejasné. "Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," uzavrela Ligdayová. 

Cesta prvej triedy bola niekoľko hodín uzavretá. Nepomohla ani resuscitácia, ktorá trval desiatky minút. Z auta ostal len nepojazdný vrak. Na pomoc bola vyslaná aj letecká záchranná služba. Mladému mužovi už nebolo pomoci. "Po príchode na miesto nehody už zdravotníci poskytovali prvú pomoc," ozrejmil veliteľ zásahu HaZZ Levoča Pavol Rovder. Pokus o jeho záchranu trval desiatky minút. Napriek snahe záchranárov sa ho však nepodarilo oživiť. Jeho zranenia boli natoľko vážne, že im podľahol na mieste nehody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy