Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Dramatická policajná naháňačka. Vodič mal z auta vyhodiť drogy
Zdielať na

VIDEO: Dramatická policajná naháňačka. Vodič mal z auta vyhodiť drogy

KYSUCE / Pri policajnej naháňačke v regióne Kysuce padli aj varovné výstrely. Mužom zákona unika 32-ročný Martin. Dôvodom boli zrejme drogy.

​"Vykonali sme akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej bola zadržaná jedna osoba," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Žilina Zuzana Šefčíková. Pri naháňačke, ktorá sa strhla na Kysuciach, sa snažili žilinskí kukláči zastaviť Martina. Šoféroval čierny Volkswagen Passat.

"Išiel som večer domov z roboty a videl som štyri policajné autá s majákmi. Pri odbočke do Krásna som videl ďalších 5 alebo 6 policajných áut," informoval svedok Miloš. "Vodič nerešpektoval znamenia na zastavenie a neprimerane rýchlou jazdou obmedzoval a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky," doplnila hovorkyňa. 

Celý záznam z dramatickej policajnej naháňačky si môžete pozrieť tu: 

​Z auta mal počas jazdy vyhodiť drogy

"Počul som aj výstrely," uviedol svedok. "Policajti použili v zmysle zákona varovné výstrely do vzduchu. K zraneniam osôb nedošlo," avizovala Šefčíková. Naháňačka sa skončila v Kysuckom Novom Meste. Mladý muž sa ukryl vo vchode jednej bytovky. Kukláčom ale neušiel. "32-ročný vodič bol obmedzený na osobnej slobode," povedala hovorkyňa.

Chytením Martina sa protidrogová razia neskončila. Podľa našich informácií policajti prehľadávali priekopy pri ceste v Kysuckom Lieskovci. Martin mal totiž počas jazdy z auta vyhodiť drogy. "Po vykonaní procesných úkonov bola osoba prepustená zo zadržania," uzavrela Šefčíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy