Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Partnerská hádka skončila bodnutím. Muž skončil v nemocnici s ranou na hrudi
Zdielať na

Partnerská hádka skončila bodnutím. Muž skončil v nemocnici s ranou na hrudi

VRANOV NAD TOPĽOU / V policajnej cele skončila mladá žena po tom, čo nožom zaútočila na svojho priateľa. Stalo sa to v byte vo Vranove nad Topľou. Muž prišiel po útoku za svojim otcom. Tomu spadol rovno do náručia.

Stalo sa na Budovateľskej ulici. Útoku nožom mala predchádzať hádka. Otec napadnutého muža prišiel za synom práve v čase hádky. Na otázku, čo sa deje, ho syn poprosil, nech to nechá tak. Išiel domov, no krátko na to prišiel za ním syn a už v chodbe mu bezvládne padol do náručia. "Hovoril oci, nechaj to tak. Išiel som domov a o sekundu prišiel do domu a odpadol na chodbe," priblížil otec napadnutého muža.

Muž skončil v nemocnici. Ranu na hrudi mu museli zošiť. Mladá žena skončila po útoku na policajnej stanici a následne v policajnej cele. Na krku už má aj obvinenie. "Žene bolo vznesené obvinenie pre ublíženie na zdraví. Obvinená je umiestnená v cele policajného zaistenia a sú s ňou vykonávané procesné úkony," informovala Gabriela Gabošová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Muž s ranou na hrudi odišiel z nemocnice po svojich. Po tom, ako mu ranu zošili, podpísal reverz a odišiel domov. "Ja som sa podpísal a išiel som domov, lebo som nechcel robiť problémy," vysvetlil napadnutý muž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy