Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Dôchodca zavraždil kladivom 33-ročného muža. V dome sa nevraždilo prvýkrát
Zdielať na

Dôchodca zavraždil kladivom 33-ročného muža. V dome sa nevraždilo prvýkrát

ČEĽADICE / 74-ročný dôchodca mal pripraviť o život 33-ročného muža. K vražde došlo včera večer v obci Čeľadice. Dvojica údajne spolu popíjala. V dome, kde k činu došlo, sa však nezabíjalo po prvýkrát. Pred vyše 11-timi rokmi tam prišiel po útoku nožom o život 39-ročný muž.

​V dome, v ktorom žije dôchodca, mala byť aj majiteľka domu. Tá tam podľa susedov chodí cez víkendy, ale chodí tam aj 33-ročný muž. Chlapi mali spolu popíjať, v dome bolo v sobotu 20. januára veselo.

"Spievalo sa, ale sem tam aj nejaký krik, ale to bolo normálne lebo takéto veci sa stávali normálne bežne, nebolo to prvý krát," tvrdí sused. Podľa predbežných zistení 74-ročný dôchodca mal zaútočiť na 33-ročného muža kladivom. Podľa informácií televízie JOJ pomoc zavolala majiteľka domu, ktorá muž našla v kaluži krvi. Už zakrátko na miesto smerovali záchranári, ktorý ratovali mladého muža, ale aj polícia. Zraneného muža záchranári previezli do nemocnice, tam však zakrátko zomrel.

V dome sa už v minulosti vraždilo

Dôchodca skončil v putách a momentálne je policajnej cele. Okolnosti vraždy polícia vyšetruje. "Bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zoru v Nitre Viktória Borloková. V tom istom dome došlo k vražde aj v lete v roku 2012. Majiteľka kuchynským nožom bodla ex manžela, ktorý ju napadol a údajne dlhodobo týral. Takto nám to vtedy opísal jej syn. "Mamina prišla za mnou a hovorila, že pichla nevlastného otca pod rebrá," povedal jej syn.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy