Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tragická zrážka auta s autobusom: Vodič prišiel o život
Zdielať na

Tragická zrážka auta s autobusom: Vodič prišiel o život

TRNAVA / Úmrtím 56-ročného Trnavčana sa dopoludnia v centre Trnavy skončila zrážka jeho osobného auta s autobusom mestskej hromadnej dopravy (MHD). Nehoda skomplikovala dopravu na križovatke Rybníkovej, Štefánikovej a Šrobárovej ulice, polícia musela uzavrieť jednosmernú Šrobárovu ulicu.

K vážnej nehode došlo na Rybníkovej ulici v Trnave. "Vodič osobného auta v mieste nehody prešiel plynule do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autobusom. Či bola príčinou úmrtia čelná zrážka alebo náhla zdravotná indispozícia, bude predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. 

Na miesto nešťastia okamžite vyrazili všetky záchranné zložky. "Vyslali sme ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci aj rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári na mieste resuscitovali 56-ročného muža," informovala hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová.

Išlo o vodiča osobného auta. O jeho život bojovali aj hasiči. Snaha záchranných zložiek však bola márna. "Spoluprácou sme u tejto osoby pokračovali v oživovaní až pokiaľ lekár nekonštatoval u tejto osoby exitus," priblížil veliteľ zásahu Peter Baša.

Na križovatke, pred ktorou sa stala nehoda, bola približne dve hodiny obmedzená aj doprava. Premávku riadili policajti. Šrobárovú ulicu museli úplne uzavrieť. Autá odkláňali už od športovej haly.

Vodičovi autobusu dali policajti fúkať. Alkohol u neho nezistili. Cestujúci v autobuse ani jeho vodič sa pri zrážke nezranili. Bližšími okolnosťami nehody sa aj naďalej zaoberá polícia. Či bola príčinou úmrtia čelná zrážka alebo náhla zdravotná indispozícia, bude predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," uzavrela Antalová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy