Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Polícia obvinila 43-ročného muža, útočil sekerou a vyhrážal sa zabitím
Zdielať na

Polícia obvinila 43-ročného muža, útočil sekerou a vyhrážal sa zabitím

PARTIZÁNSKE / Policajný vyšetrovateľ z Partizánskeho obvinil 43-ročného muža z okresu Partizánske zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinov nebezpečného vyhrážania a poškodzovania cudzej veci. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Obvinený vošiel do dvora rodinného domu so sekerou v ruke, zaútočil na 42-ročného muža, ktorý v dome býval, a vyhrážal sa mu smrťou. Poškodený ušiel do domu, kde sa zamkol. V dome bola aj jeho 41-ročná družka, majiteľka bytu, so svojou maloletou dcérou.

"Obvinený deväťkrát udrel sekerou do zatvorených a zamknutých vstupných dverí do domu, čím ich poškodil, a opakovane sa poškodenému vyhrážal zabitím. Od svojho konania upustil a z miesta odišiel, až keď poškodená kričala, že zavolá políciu," informovala hovorkyňa. 

Policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom boli na mieste o pár minút. Spolu s kolegami z Bánoviec nad Bebravou muža spacifikovali a skončil v cele. Dnes ho eskortovali na súd. Tvrdil, že je nevinný. "Nie je to tak, u nich som ani nebol, mám aj gps v mobile, že som tam nebol," povedal obvinený muž. Muži zákona ho ale zatkli pred domom poškodených. Tvrdí, že tam bol preto, aby na nich zavolal policajtov. Údajne obchodujú s drogami. "Ja som zavolal, že majú drogy, oni hneď na to volali, že som toto spravil. On si to urobil sám. je to pomsta, aby ma zavreli a oni mohli predávať drogy," dodal obvinený

Vyšetrovateľ navrhol väzobné stíhanie. Obvinenému hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy