Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Andrej Danko o nehode: So stĺpom neviem spísať udalosť
Zdielať na

Andrej Danko o nehode: So stĺpom neviem spísať udalosť

BRATISLAVA / Predseda SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko mal v noci dopravnú nehodu. Ako prvý o tom informoval portál Startitup.

​Danko poškodil v bratislavskej Dúbravke semafor na križovatke. Podľa informácií televízie JOJ24 na mieste nechal svoju ŠPZ. Hneď po nehode vycúval a z miesta činu odišiel. Všetko už vraj ohlásil na polícii. Križovatka je momentálne nefunkčná. Oslovili sme aj samotného podpredsedu parlamentu. Nášmu reportérovi Andrejovi Zavřelovi sa s ním podarilo skontaktovať. "Buchol som do stĺpa, dostal som šmyk. Všetko, čo bolo treba, som nahlásil poisťovni," uviedol podpredseda parlamentu. 

​Na otázku, prečo odišiel z miesta nehody, reagoval rázne. "Pretože so stĺpom asi neviem spísať udalosť, nie?" povedal. Podľa jeho slov to nebolo úmyselné. "Pre mňa je štandard nahlásiť to poisťovni a magistrátu. A pokiaľ to poisťovňa nepreplatí, tak to zaplatím ja," dodal. "Neviem o tom, že je povinnosť zavolať políciu," uviedol. Zdravotne je predseda SNS v poriadku. "Vyjadrenie bude na instagrame. Veď aj ja môžem mať dopravnú nehodu, nie?" reagoval Danko. Verí, že sa z nehody poučí. 

​Podpredseda parlamentu narazil autom do verejnoprospešného zariadenia a na mieste mal podľa právnika ostať. "Pokiaľ to porušíte sa dopúšťate priestupku a hrozí tam trest od 300 až do 1300 eur a zároveň hrozí zákaz od 1 až do 5 rokov," priblížil .... právnik. Podľa jeho slov môže prísť Danko aj o vodičský preukaz. "Podľa tohto áno lebo spodná hranica je jeden rok," dodal. Doobeda semafor dali zamestnanci mesta do poriadku. Starý a rozbitý vymenili za nový. 

Reakcie politikov na nehodu Andreja Danka si môžete pozrieť tu

Pozrite si, čo o nehode hovorí svedok.

Robotníci po nehode opravovali semafor. Pozrite si, ako vyzeralo ráno po nehode.

K nehode sa vyjadril aj sám podpredseda parlamentu na svojej sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrej Danko (@andrej_danko_official)

Súvisiace články

Najčítanejšie správy