Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Šokujúci nález: V rieke Hron našli zachytené mŕtve telo ženy
Zdielať na

Šokujúci nález: V rieke Hron našli zachytené mŕtve telo ženy

HRONSKÁ DÚBRAVKA / V areáli malej vodnej elektrárne pri Hronskej Dúbrave našli bezvládne ženské telo. Objavili ho zachytené v rieke Hron, niekoľko metrov od brehu.

​Nepríjemný pohľad sa naskytol zamestnancom v areáli pri Hronskej Dúbrave. Vo vode našli bezvládne telo. Polícia potvrdila, že išlo zrejme o staršiu ženu. "Bolo nájdené telo ženy v areáli malej vodnej elektrárne v rieke Hron," potvrdila hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. Na mieste museli zasahovať hasiči a bezvládne telo vytiahli na breh. "Ide o telo osoby s neznámou totožnosťou. Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodala hovorkyňa. 

Na mieste sa k presnej príčine smrti vyjadriť nedalo, čo potvrdil aj privolaný obhliadajúci lekár. "V prípade bola nariadená súdna pitva, počas ktorej bude odobratá vzorka DNA na určenie totožnosti tejto ženy," vysvetlila Kováčiková. Polícia v Banskobystrickom kraji eviduje viacero nezvestných osôb. Na základe analýzy a porovnávaním výsledkov sa bude dať s určitosťou potvrdiť, či sa v rieke našlo telo niektorej z nezvestných žien. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy