Polojasno
22°
Bratislava
Tragédia pred Úradom pre ochranu ústavných činiteľov. Dôchodkyňu mal zraziť funkcionár
Zdielať na

Tragédia pred Úradom pre ochranu ústavných činiteľov. Dôchodkyňu mal zraziť funkcionár

BRATISLAVA / K desivej zrážke došlo v stredu 10. januára v Bratislave na Romanovej ulici pred sídlom Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR. Jeden z funkcionárov úradu mal zraziť 69-ročnú ženu.

Podľa svedkov z miesta nehody mal vodič zraziť 69-ročnú ženu na priechode pre chodcov. Či to naozaj bolo na priechode alebo mimo priechodu, bude ešte vyšetrovať polícia. ​​Podľa informácií TV JOJ mal za volantom sedieť vysokopostavený funkcionár Radoslav.

Ženu náraz odhodil približne 10 metrov od miesta nehody. Dôchodkyňa mala vážne poranenia hlavy. "Operačné stredisko ZZS SR vyslalo ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k dopravnej nehode, pri ktorej bola zrazená 69-ročná žena. Záchranári ju na mieste resuscitovali, no žena zraneniam podľahla a lekár musel konštatovať exitus," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR.

TV JOJ kontaktovala aj Ministerstvo vnútra, stanovisko poskytnú až po prešetrení dopravnej nehody. K prípadu sa po prešetrení vyjadrí aj Inšpekcia ministerstva vnútra.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Pre nehodu na Romanovej ulici sú odklonené niektoré linky MHD. "Od 16.30 h je obojsmerne prerušená premávka MHD na Romanovej ulici z dôvodu cudzej dopravnej nehody," informoval hovorca Dopravného podniku Bratislava Jozef Vozár. Priblížil, že autobusové linky 83, 95 a 192 premávajú odklonom po Jiráskovej a Pajštúnskej a linka 99 premáva odklonom po Osuského, Starohájskej a Kutlíkovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy