Oblačno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Tragická zrážka dvoch áut. Jeden z vodičov prišiel o život
Zdielať na

Tragická zrážka dvoch áut. Jeden z vodičov prišiel o život

CHMEĽNICA / K tragickej dopravnej nehode došlo v utorok 9. januára na ceste medzi Chmeľnicou a Plavnicou. Pri zrážke prišiel o život 72-ročný muž.

Stalo sa to na križovatke nového obchvatu a starej cesty medzi obcami Chmeľnica a Plavnica. Dve autá sa zrazili za doposiaľ nejasných okolností. Za volantom jedného z áut sedel 54-ročný vodič, vodičom druhého auta bol 72-ročný muž. "Starší z vodičov pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.  

Na miesto nehody vyslalo operačné stredisko dve posádky, jednu aj s lekárom. Pomoc potrebovali dve zranené osoby. "Muž (72) po neúspešnej resuscitácii zraneniam žiaľ podľahol. Mladšieho z vodičov transportovali do nemocnice v Starej Ľubovni," priblížila Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchranárov.

Pri jednom z áut museli hasiči použiť hydraulické náradie a vodiča z auta doslova vystrihnúť. Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania. "Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," uzavrela Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy