Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Kuriózny prípad na sídlisku: Muž rozbil kameňom osobné auto
Zdielať na

Kuriózny prípad na sídlisku: Muž rozbil kameňom osobné auto

PREŠOV / Kuriózny prípad poškodzovania cudzej veci riešili policajti v Prešove. V policajnej cele skončil 41-ročný muž, ktorý kameňom poškodil osobné auto a chvíľu si v ňom dokonca aj posedel.

​Neznámy muž sa snažil dostať dovnútra hotela. Potom prešiel na parkovisko, kde si vyhliadol tam zaparkované auto a následne i kameň, ktorý sa rozhodol použiť. "Rozbil najskôr ľavé zadné okno, potom ľavé predné okno. Otvoril si dvere na aute, nastúpil doň, chvíľu si tam posedel a odišiel preč," opísala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

Stalo sa to uprostred noci. Či sa chcel zohriať, alebo mal iný motív nevedno. Zakrátko však skončil v rukách mužov zákona. "Polícia osobu podozrivú zo spáchania tohto činu v krátkom čase vypátrala, išlo o 41-ročného Prešovčana, ktorý bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia," uviedla Ligdayová.

Polícia v prípade vykonáva procesné úkony a poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. "Majiteľ poškodeného auta škodu, ktorá mu vznikla predbežne vyčíslil na cca 350 eur," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy