Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Nočný poplach. Ľudia v dedine vraj videli nezvestného muža
Zdielať na

Nočný poplach. Ľudia v dedine vraj videli nezvestného muža

DUNAJSKÁ STREDA / Obyvatelia Zlatých Klasov boli v piatok 29.12. v pozore. Po tom, čo došlo v obci k brutálnej vražde 22-ročnej Diany, zmizol aj jej priateľ, ktorého upodozrievajú, že by mal stáť za vraždou. Miestni ho mali údajne v piatok vidieť. Na miesto tak smerovali policajti.

Pátranie po nezvestnom Denisovi mobilizovalo aj miestnych ľudí. V Zlatých Klasoch ho videli vo večerných hodinách. Miestni vravia, že sa v obci mal nachádzať už viackrát. Práve nezvestný Denis zmizol spoločne s mladou mamičkou len 9-mesačného bábätka, ktorú brutálne zavraždili ešte pred mesiacom. Zahliadnuť ho malo dievča zo susedstva.

"Ja som išla k mojej babke a ako som išla pozrela som na strechu. Mal dlhý čierny kabát, šiltovku a ešte na tom kapucňu. Ja som začala kričať, behla som do vnútra a on už tam nebol. Videla som mu do tváre," opísala situáciu svedkyňa. Rodina ako aj obyvatelia obce majú od momentu tragédie strach vychádzať z domu. Kritizujú, že polícia nekoná. "Odkedy ju zabil ani raz tu nebola hliadka, aby sa popozerali alebo niečo. Skrátka prídu tí šamorínski, keď ho niekto nahlási a povedia, že je to hoax," povedalo dievča, ktoré malo vidieť nezvestného. 

​Faktom je, že polícia bola od oznámenia na mieste do niekoľkých minút. Prípadom sa naďalej zaoberá. "Môžeme potvrdiť, že polícia prijala krátko pred 8 hodinou večer o možnom pohybe muža. Po pridelení oznámenia šamorínskej hliadke boli policajti do 15 minút na mieste. Prehľadali miesto aj okolie s negatívnym výsledkom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. 

Súvisiace články