Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V odvodňovacom kanáli našli mŕtvu ženu. Diana zomrela cudzím zavinením, polícia pátra po páchateľovi
Zdielať na

V odvodňovacom kanáli našli mŕtvu ženu. Diana zomrela cudzím zavinením, polícia pátra po páchateľovi

ZLATÉ KLASY / O náleze ženského tela v odvodňovacom kanáli v dunajsko-stredskom okrese sme vás v krimi informovali už koncom novembra. Polícia páchateľa stále nenašla. Do redakcie sa nám ozvala rodina nebohej, ktorá si myslí, že by za jej smrťou mohol stáť práve jej priateľ. Po 22-ročnej Diane ostala len 9-mesačná dcérka.

​Mladú Dianu našli náhodne v odvodňovacom kanáli pracovníci čističky odpadových vôd ešte 28. novembra. Jej telo bolo bez nohavíc a pravdepodobne ju na toto miesto vyplavilo. Naposledy ju videli rodičia s otcom jej 9 mesačného bábätka, ktorý v minulosti viackrát sedel pre drogy. Rodina tvrdí, že práve on by mal byť zodpovedný za jej smrť. "Bola tu kriminálka, že mal odtlačky na kladive a že ju tvrdým predmetom odzadu udrel," povedali rodičia zosnulej. Rodina Šipošových má od momentu tragédie strach vychádzať z domu.

Diana zomrela vinou niekoho iného

Podľa rodičov sa práve Dianin partner mal pohybovať v obci. Aktuálne je po ňom vyhlásené pátranie ako po nezvestnej osobe. "Môžeme potvrdiť, že pitva potvrdila násilnú smrť osoby a polícia vedie naďalej vyšetrovanie pre podozrenie zo zločinu vraždy," informovala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ Trnava. "Polícia nezasahuje, nikto nič nerobí," uviedla teta Diany. "Bojíme sa, že by mohol dôjsť a uniesť malú, lebo toto už nie je normálne," priznal otec zosnulej. 

"Už je to mesiac, odkedy tu jej mama nie je. Ani s ňou nejdem von, pretože sa veľmi bojím," povedala matka Diany. Rodina taktiež požiadala o ochranu. Polícia nám na otázky ohľadom ochrany neodpovedala, taktiež sme sa nedozvedeli či práve Denis figuruje medzi podozrivými. "Bližšie informácie momentálne nie je možné poskytnúť a urobíme tak hneď ako to procesná situácia dovolí," objasnila Linkešová. Pohotovostný pátrací tím v uplynulých týždňoch dostal viacero podnetov.

Nové informácie zatiaľ nikam neviedli

"Potom ako sme zverejnili nezvestnosť Denisa D., sme získali rôzne informácie o tom, kde by sa mohol nachádzať. Všetky tieto informácie sme ďalej posunuli polícii. Naši pátrači boli preveriť rôzne informácie, ktoré sme získali cez sociálne siete. Avšak všetky tieto informácie sa nepotvrdili a boli negatívne," uviedol Bruno Hauer za Pohotovostný pátrací tím. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy