Polojasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
V odvodňovacom kanáli našli telo mŕtvej ženy
Zdielať na
Krimi

V odvodňovacom kanáli našli telo mŕtvej ženy

DUNAJSKÁ STREDA / 22-ročnú Dianu našli polonahú v odvodňovacom kanáli. Prípad riešia trnavskí kriminalisti. Súdny lekár pritom cudzie zavinenie nevylúčil. Mladá žena bola pritom už dlhšie v pátraní aj s priateľom, pričom doma nechala 8-mesačné dieťa.

Kriminalistov privolali k nálezu ženského tela medzi obcami v dunajsko-stredskom okrese. Šlo pritom len o náhodu. "Som iba to počul, že ju našli tam ako sú kanále," povedal kamarát. Nehybné telo našiel nič netušiaci bagrista okolo druhej hodiny popoludní. "Bagrista tu čistil pred tým mostom, zobral aj potrubie a došiel sem, že sa vynorila tá mŕtvola," opísal pracovník čističky. Podľa zistení TV JOJ v odvodňovacom kanáli našli len 22-ročnú Dianu, ktorá žila v neďalekej obci Zlaté Klasy. "Odmalička ju poznám. Ona sa bez matky ani nepohla z domu," komentovala suseda. "Na miesto bol vyslaný súdny lekár, ktorý nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová. 

Pred týždňom sa po nej a jej priateľovi zľahla zem. Rodičia mŕtvej Diany si celú situáciu nevedia vysvetliť. Mimo záznam nám ale povedali, že ju naposledy videli po tom, čo ju jej priateľ zobral na nákup. Doma však nechala len 8-mesačné bábätko, o ktoré sa teraz starajú. "Kriminalisti prehľadali celý kanál, lebo hovorili, že ešte jedna osoba je v pátraní," povedal pracovník čističky. "Že sedel v base 10 rokov ja ho nepoznám," reagovala suseda. 37-ročný Denis stále figuruje v pátraní. Rodina o tom, kde sa nachádza, nevie a podozrieva ho, že by v tom čo sa stalo ich dcére mohol mať prsty. Polícia zatiaľ nešpecifikovala či by práve on bol jedným z podozrivých.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy