Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Intenzívne pátranie so smutným koncom. 56-ročnú ženu našli neskoro
Zdielať na

Intenzívne pátranie so smutným koncom. 56-ročnú ženu našli neskoro

HRAŇ, OKRES TREBIŠOV / 56-ročná Iveta z obce Hraň v okrese Trebišov je už takmer týždeň nezvestná. Odišla z domu smerom k rieke a odvtedy o nej najbližšia rodina nemá žiadne správy. V teréne boli desiatky profesionálov, aj dobrovoľníkov.

Kvôli tme bola akcia prerušená, uviedol Pátrací tím na sociálnej sieti. Podľa informácií TV JOJ našli bezvládne telo ženy plávať v rieke Ondava.

Žena odišla z domu deň po Vianociach a odvtedy sa nikomu neozvala. Hľadali ju všetky záchranné zložky a do pátrania sa zapojil aj pohotovostný pátrací tím a tiež dobrovoľní hasiči. "Polícia po prijatí oznámenia začala ihneď po nezvestnej žene pátrať a vykonávali sa previerky v blízkom okolí či nemocniciach, ale i na miestach, kde by sa mohla žena nachádzať," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Jana Mésarová.

Iveta odišla z domu ešte 25. decembra. Jej kroky viedli k rieke Ondava, kde sa na brehu našli po nej osobné veci. V teréne boli policajti, pátrači, psovodi, kriminalisti aj hasiči na člnoch. Ženu hľadali aj pomocou dronu. Od včerajšieho dňa sa k nim pridali aj pátracie tímy spolu s dobrovoľnými hasičmi. Dobrovoľníci sa rozdelili do skupín a prehľadávali brehy riek i okolité miesta.

Pátranie bolo v popoludňajších hodinách ukončené s nešťastným záverom. Bezvládne telo 56-ročnej ženy objavili dobrovoľníci v rieke Ondava.

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy