Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Polícia už vie, kto je nahý muž v ponožkách. Podľa informácií TV JOJ mu našli v tele drogy
Zdielať na

Polícia už vie, kto je nahý muž v ponožkách. Podľa informácií TV JOJ mu našli v tele drogy

BRATISLAVA / V prípade záhadnej smrti v bratislavskej Petržalke nastal posun. Polícia už pozná totožnosť muža, ktorého našli nahého ležať na stavenisku. Výsledky pitvy priniesli viaceré odpovede. V uvedenom prípade vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V. začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Podľa informácií TV JOJ, pitva ukázala, že nebohý chlap mal v tele rôzne drogy.

Aktuálne sa vykonávajú procesné úkony po začatí trestného stíhania. "Totožnosť osoby je už polícii známa, ide o občana Slovenskej republiky," pre TV JOJ to uviedla Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Podľa informácií TV JOJ muž bol podchladený a našli mu v tele drogy. Pitva mala odhaliť aj benzodiazepíny, teda psychoaktívne látky, ktoré sa používajú pri liečbe úzkostných porúch a depresie.

​Nahého mŕtveho muža, ktorý mal na sebe len ponožky našla ešte v utorok 26. decembra žena počas prechádzky. Ležal na štrku a telo mal špinavé od hliny. Na mieste boli ešte na druhý deň desiatky policajtov. Oblasť prehľadávali aj drony. "Som z diaľky videla človeka nahého, nevedela som, že čo to je," povedala žena, ktorá našla nahého muža. 

Keďže bol mladý muž nahý a pri sebe nemal doklady, nad prípadom viselo od začiatku viacero otáznikov. Dnes už má polícia nové stopy. Muž by mal údajne pochádzať z okolia Rimavskej Soboty. Ako sa však na toto miesto dostal stále nie je známe. Aktuálne sa vykonávajú procesné úkony po začatí trestného stíhania. Z doposiaľ vykonaného vyšetrovania nie je potvrdené násilné usmrtenie osoby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy