Oblačno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Pri desivej nehode v Žiline prišiel o život 55-ročný vodič
Zdielať na

Pri desivej nehode v Žiline prišiel o život 55-ročný vodič

ŽILINA / Pri tragickej dopravnej nehode v Žiline zomrel 55-ročný vodič. Stanislav nabúral do semafora a aj keď ho desiatky minút oživovali hasiči aj záchranári, vážnym zraneniam žiaľ podľahol.

Nehoda sa stala ráno krátko po pol deviatej. V aute 55-ročný vodič viezol aj svoju manželku. V celej Žiline bola silná poľadovica. Stanislav dostal zrejme šmyk, nemal šancu na zľadovatenej ceste udržať auto pod kontrolu, vyšiel na obrubník a nasledoval silný náraz. "Vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Seat Toledo v smere na Bytču, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do signalizačného zariadenia v doprave, do semafora," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková

"Po našom príchode boli osoby už mimo vozidla, vodič bol v bezvedomí," priblížil Peter Bernát, veliteľ zásahu HaZZ v Žiline. Práve vodičova časť bola najviac zdemolovaná. Manželov z vraku vytiahli okoloidúci vodiči, Stanislava najskôr oživovali hasiči.  "Záchranári na mieste vykonávali resuscitáciu, no pacientovi sa už, žiaľ, nedalo pomôcť," ozrejmila Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS. Spolujazdkyňu s ľahšími zraneniami previezli do Žilinskej nemocnice. "Ďalšie okolnosti a presné príčiny tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania," uzavrela Šefčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy