Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Policajt - díler. Drogy mal predávať v pracovnej dobe pod oknami obvodného oddelenia
Zdielať na

Policajt - díler. Drogy mal predávať v pracovnej dobe pod oknami obvodného oddelenia

POPRAD / Policajt predával drogy a to zďaleka nie je koniec príbehu. Robil to počas pracovnej doby a navyše rovno pod oknami obvodného oddelenia v Poprade. Priamo pri čine ho v utorok 19. decembra zadržali príslušníci Úradu inšpekčnej služby. Vo štvrtok by sa mal postaviť pred súd.

​Zadržaný nebol policajtom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, ale policajným informatikom z Centra podpory z Prešova. No a v Poprade mal svoje pracovisko. Policajt práve počas pracovnej doby vyšiel z kancelárie na parkovisko hneď vedľa budovy. Stretol sa tam s ďalším mužom, rovno pod oknami obvodného policajného oddelenia.

Hovorí sa, že pod lampou býva najväčšia tma. Na to sa asi spoliehal aj tento muž a myslel si, že u kolegov podozrenie nevyvolá. To sa ale mýlil - jeho správanie im bolo podozrivé nielen včera, kedy ho zadržali pri predaji zelenej sušiny. 

Podľa informácií TV JOJ si mali zaujímavé aktivity policajta všimnúť práve kolegovia z Popradu, a tak jeho zadržanie Úradom inšpekčnej služby nebola náhoda. "Pracovníci Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra včera (19. 12.) vykonali akciu, počas ktorej bola zadržaná jedna osoba. Tá je podozrivá z drogovej trestnej činnosti. Vyšetrovateľ zatiaľ neobvinil nikoho, čiže nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie, pretože prebiehajú procesné úkony," informovala Andrea Dobiášová, hovorkyňa Úradu inšpekčnej služby. Zaistené látky poslali policajti na expertízu. Pravdepodobne vo štvrtok by sa mal policajt postaviť pred sudcu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy