Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vodič nezastavil na priechode pre chodcov. Zrazil dvoch dôchodcov
Zdielať na

Vodič nezastavil na priechode pre chodcov. Zrazil dvoch dôchodcov

PREŠOV / V Prešovskej časti Nižná-Šebastová došlo vo večerných hodinách ku kolízii osobného auta s chodcami. Za volantom auta sedel vodič v dôchodkovom veku. Muž a žena po zrážke skončili v nemocnici.

Stalo sa to na rovnom úseku štvorprúdovky na výjazde z mesta. Za volantom osobného auta sedel 76-ročný vodič. Práve v čase, keď po priechode v mestskej časti prechádzali dvaja dôchodcovia. Muž a žena v jeho veku.

"76-ročný muž viedol osobné vozidlo, pričom nezastavil pred priechodom pre chodcov, v dôsledku čoho došlo k zrážke s dvomi chodcami," informuje policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Po zrážke skončili obaja dôchodcovia na zemi a osobné auto stáť časťou na priechode pre chodcov pričom malo preliačené nielen čelné sklo ale aj kapotu.

Dôchodcovia skončili v opatere lekárov. Príčinu ako aj okolnosti dopravnej nehody preverujú prešovskí dopravní policajti. "Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania, bude sa skúmať príčina vzniku nehody, ako aj miera zavinenia účastníkov," informuje Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy