Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dobitá manželka sa schovala u susedov. Muž sa jej vyhrážal krutou smrťou
Zdielať na

Dobitá manželka sa schovala u susedov. Muž sa jej vyhrážal krutou smrťou

KANIANKA / V policajnej cele v Prievidzi skončil 49-ročný muž z obce Kanianka. Vypil si a potom zaútočil na svoju manželku. Po hádke ju začal škrtiť a biť. Dokonca ju udrel popolníkom do hlavy.

Ženu zachránilo to, že ušla k susede. Tu sa pred rozzúreným manželom schovala a čakala na príchod policajtov. Tí 49-ročného muža okamžite spacifikovali. Všetko začalo potom ako prišiel podgurážený domov a žene sa začal vyhrážať. "Vyhrážal sa jej, že ju podreže a zakope na záhrade a je mu jedno, že skončí v base," uviedla policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Nezostalo však iba pri vyhrážkach. Po chvíli na ňu fyzicky zaútočil. "Následne ju začal škrtiť, načo ho manželka udrela popolníkom do oblasti hlavy. On jej ho vytrhol a udrel ju do hlavy, na chvíľu stratila vedomie," informuje Krajčíková.

Žena sa nedokázala brániť, ale on neprestával. Bol stále zúrivejší. "Udieral ju päsťami, kopal a prestal až potom, keď videl, že jej tečie krv v oblasti hlavy. Žene sa podarilo ujsť k susede, kde sa ukryla," hovorí Krajčíková.

O pár minút ho spacifikovali policajti a skončil v cele. Žena musela vyhľadať lekársku pomoc. Muža policajti obvinili z prečinu nebezpečné vyhrážanie a podali návrh na jeho väzobné stíhanie. Stotožnil sa s nimi prokurátor aj sudca. "Sudca ho vzal do väzby, lebo hrozí, že bude pokračovať v trestnej činnosti," informuje Roman Tarabus, hovorca Krajského súdu Trenčín"V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky," hovorí Krajčíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy