Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Smrť len 23-ročného mladíka. Našli ho mŕtveho na zasneženej ulici na sídlisku
Zdielať na

Smrť len 23-ročného mladíka. Našli ho mŕtveho na zasneženej ulici na sídlisku

PREŠOV / V Prešove objavili bez známok života telo mladého muža. Ten mal ako bezdomovec občas prebývať v nedostavanom úkryte civilnej ochrany. Jeho kamarát tvrdí, že mával epileptické záchvaty. Mladý muž mal iba 23 rokov.

Bezvládne telo muža bolo nájdené na najväčšom prešovskom sídlisku. S kamarátom bez domova neraz prebýval v priestoroch nedostavaného úkrytu. Mladý muž mal len 23 rokov. Jeho kamarát hovorí o tom, že mal aj zdravotné problémy.

"Spolu sme tu boli. Dostal epileptický záchvat a musel spadnúť," opísal kamarát 23-ročného muža. "Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie, na stanovenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu nebohého muža," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Kamarát 23-ročného muža skončil na výsluchu na polícii. Či zdravotné problémy mladého muža mali podiel na jeho úmrtí, ukáže až pitva. Vylúčené nie je ani to, že sa stal obeťou aktuálneho počasia, keď možno nevládny niekde spadol a nedokázal sa pohnúť. "Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Okolnosti udalosti preverujeme," dodala hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy