Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ranná krádež na čerpacej stanici. Majiteľku zobudil alarm
Zdielať na

Ranná krádež na čerpacej stanici. Majiteľku zobudil alarm

JERICHOV / Rozkopané dvere, pootvárané skrinky a chýbajúci tovar. Takýto pohľad sa ráno v piatok 1. decembra naskytol obsluhe čerpacej stanice v obci Jerichov potom, ako ju zobudil alarm. Predajňa sa stala terčom zlodejov.

Policajti priestor uzavreli a niekoľko hodín dôkladne zaisťovali stopy. Dnu sa totiž dostali vlamači. Čerpacia stanica sa nachádza hneď vedľa frekventovanej cesty je monitorovaná niekoľkými kamerami. Zlodejov, to ale neodradilo. Prišli sem pred piatou hodinou ráno. Vtedy sa tu spustil alarm. 

"Ráno mi zavolala vedúca čerpacej stanice, zobudila sa na alarm, tak vyštartovala. Po príchode zistila, že má vykopnuté dvere," opísal udalosť majiteľ čerpacej stanice. Len čo uvidela rozbité dvere vedela, že tu mali nepríjemnú návštevu. Okamžite zalarmovala policajtov. "Na miesto bola vyslaná výjazdová skupina na zaistenie miesta činu a stôp," informovala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. 

Majiteľ prosí svedkov o pomoc

Zlodeji boli vo vnútri krátko. Pootvárali skrinky, vzali tovar a ušli. "Doposiaľ neznámy páchateľ odtiaľ odcudzil tovar v doposiaľ nevyčíslenej hodnote," uviedla Kuzmová. "Vykopol dvere, dostal sa do objektu a zrejme došlo k odcudzeniu cigariet, kartónov a iného sortimentu," dodal majiteľ stanice. 

Policajti na mieste zaistili množstvo stôp, aj pachových. Majú viacero kamerových záznamov, ktoré analyzujú. "Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádež a po páchateľovi tohto skutku intenzívne pátra," doplnila Kuzmová. Majiteľ čerpacej stanice prosí prípadných svedkov o pomoc. "Ak by niekto išiel okolo a videl niečo, budeme vďační za každú informáciu," dodal majiteľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy