Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mŕtvy muž vo výťahu: Príčina smrti nie je známa
Zdielať na

Mŕtvy muž vo výťahu: Príčina smrti nie je známa

Devínska Nová Ves - V jednom z panelákov vo výťahu našli mŕtveho muža. Na tele mal viaceré poranenia, ale policajti vraha zrejme hľadať nebudú.

​Pod oknami panelového domu na ulici Jána Jonáša zastavili záchranné zložky a vošli do prvého vchodu od cesty. Vo výťahu na druhom poschodí mal nájsť jeden z obyvateľov nehybne ležiaceho muža. Telo mal na podlahe chodby k bytom, nohy vo výťahu a nereagoval. Muž mal po tele a na hlave rôzne poranenia, medzi nimi aj rezné. Pomôcť mu nedokázali ani privolaní záchranári. "Záchranári na mieste vykonali resuscitáciu, mužovi už nemohli pomôcť," skonštatovala Petra Klimešová, hovorkyňa operačného strediska ZZS SR. 

Najskôr si mysleli, že ho niekto ubil, podľa najnovších informácií si mohol poranenia spôsobiť aj sám. "Ja som ho ráno videla opitého. Nevedel o sebe," povedala obyvateľka panelového domu. 47-ročný muž vraj popíjal často. Podľa informácií TV JOJ sa mal zrejme pri vystupovaní z výťahu zapotácať, spadol tvárou na zem a nohy mu zostali vo výťahu. Polícia sa k prípadu zatiaľ vyjadrovať nechce. 

"On sa určite prepil. Veľmi padal, aj minule bol celý dobitý," informovala obyvateľka panelového domu. Či za smrťou 47-ročného muža teda naozaj stojí alkohol a následný nešťastný pád alebo to bolo cudzím zapríčinením sa zistí až po pitve. Nariadil ju obhliadajúci lekár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy