Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Polícia naďalej pátra po nezvestnej seniorke. Nevideli ste ju?
Zdielať na

Polícia naďalej pátra po nezvestnej seniorke. Nevideli ste ju?

PEZINOK / Už 7 dní je nezvestná 79-ročná pani Etela z Pezinka. V rozsiahlom lese v lokalite Lindava, kde mala byť so svojím synom na hubách, zrejme nie je. Domov sa nevrátila a nikto najbližší z jej okolia si jej záhadné zmiznutie nevie vysvetliť. Pátranie stále pokračuje.

Pani Etela bola naposledy videná svojím synom Marekom, s ktorým prišla do lesa pri obci Častá ešte v utorok 7. novembra po 14. hodine popoludní. Boli na hubách, no nezdržali sa vraj dlho. "Pár metrov sme prešli - do 500 metro. Mama povedala, že už jej stačí," uviedol Marek.

​Prišiel k autu, no mama vraj za ním nebola, tak ju išiel po trase hľadať. Dokonca ho miestni poľovníci videli aj v inej časti lesa, ktorá je od tej, kde bol so svojou mamou, vzdialená niekoľko desiatok metov. "Ona máva ten hypoglykemický šok. Mala aspoň nejakú tú sladkosť, či si to nedala alebo niečo. Alebo ja neviem," priblížil Marek. No do dnešného dňa sa akoby po nej zľahla zem.

Marek netuší, čo sa stalo, ani kde môže byť. Pani Etela je diabetička, berie lieky a vo svojom veku už ťažšie chodí. Noci sú chladné, teplota klesla na 5 stupňov, pršalo a 79-ročná pani Etela má na sebe len tenšie oblečenie. Do pátrania po nezvestnej dôchodkyni sa opäť zapojila asi tridsiatka ľudí. Dobrovoľní hasiči, dronisti aj poľovníci prehľadávali nové lesné lokality.

Osud nezvestnej 79 ročnej pani Etely nie je ľahostajný ani starostovi obce Častá, ktorý sa spoločne aj s ďalšími dobrovoľníkmi so psami prezreli dronom vytypované miesta v lese. V lese, kde sa mala stratiť, by podľa ich slov nemala byť. Policajti pracujú s rôznymi verziami. Mali vypočuť viacerých ľudí, ktorí nezvestnú pani Etelu poznajú, ako aj jej syna. V pátraní po staršej pani budú všetci pokračovať aj naďalej.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy