Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Záhadné zmiznutie: Nezvestný muž čelí vážnym obvineniam
Zdielať na

Záhadné zmiznutie: Nezvestný muž čelí vážnym obvineniam

RIMAVSKÁ SOBOTA / 34-ročný muž bol niekoľko dní nezvestný. Zmizlo aj jeho auto, rodičia o ňom v čase nakrúcania reportáže nevedeli nič už 7 dní.

So synom boli rodičia naposledy v kontakte 31. októbra. Odvtedy mal niekoľko dní vypnutý telefón. "Normálne sme spolu volali a odvtedy sa neozval, vypol si telefón. Išiel som na políciu, že mi zmizol syn," povedal otec nezvestného. 34-ročný Erik kontakt s rodinou pravidelne udržiaval, hoci v minulosti pracoval v zahraničí. "Vždy sa ozval a povedal ako sa má, kde pracuje, kedy pracuje," dodal Erikov otec. Rodičov vystrašil aj fakt, že krátko po zmiznutí si vymazal všetko zo svojho profilu na sociálnej sieti.

"Nezvestný odišiel z miesta bydliska na osobnom motorovom vozidle BMW striebornej farby, pričom prostredníctvom sociálnych sietí uviedol, že si ide hľadať prácu," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. "Máme veľmi zlé myšlienky. Dúfame, že je nažive, čakáme ho doma," povedal otec nezvestného Erika.

Znepokojivé obvinenia 

V čase, kedy sa rozhovor nakrúcal, sa otec nezvestného dozvedel znepokojivú správu. Pod článkom o zmiznutí jeho syna našiel komentár so zvláštnym obsahom. Žena z Rakúska tam upozornila na muža, ktorý obťažuje ženy a sleduje ich domov. K tomu priložila dve fotky - na jednej bol Erik, na druhej jeho auto. "V tej správe sú nejaké vážne obvinenia, ale on nikdy nerobil takéto veci. Neviem čo sa deje, som šokovaný," uviedol Erikov otec. 

Skontaktovať s pisateľkou tejto správy sa nepodarilo. Informáciami o obvineniach disponujú až aj slovenskí policajti, ktorí nadviazali spoluprácu s policajtmi z Rakúska. O prípade ich priebežne informujú. Erik sa nakoniec domov vrátil 10. novembra. Všimla si ho práve hliadka obvodného oddelenia, keď kráčal zo stanice cez mesto. Vypočuli ho už aj policajti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy