Skoro jasno
22°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Tragédia na juhu Slovenska: Našlo sa mŕtve telo matky a jej ročného bábätka
Zdielať na

Tragédia na juhu Slovenska: Našlo sa mŕtve telo matky a jej ročného bábätka

VEĽKÝ LOM / V obci Veľký Lom v okrese Veľký Krtíš našli v stredu 8. novembra mŕtve telo matky a jej ročného dieťaťa. Na mieste zasahovali záchranné zložky. Zatiaľ nie je jasná príčina smrti. Informáciu TV JOJ potvrdilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Môžem potvrdiť, že sme dnes vo večerných hodinách prijali informáciu o úmrtí ročného dieťaťa a jeho matky. Na miesto bol vyslaný výjazd kriminalistov z odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

V tejto rodine sa už tohto roku stala tragédia. Partner nebohej ženy a otec dievčatka, ktoré si osvojil, spáchal pred nejakým časom samovraždu v ich stodole. Podľa informácií TV JOJ mali telo ženy nájsť presne v tej istej stodole. Telo bábätka malo byť nájdené v dome. Medzi miestnymi sa povráva, že si žena sama siahla na život a predtým ublížila svojej dcérke. Túto informáciu nám ale hovorkyňa nepotvrdila. 

Bližšie informácie polícia poskytne až po riadnom zdokumentovaní tejto tragickej udalosti, pravdepodobne v priebehu dňa (9. novembra). Vyšetrovanie prípadu prevzal tím krajských policajtov z Banskej Bystrice. Na miesto prišiel aj znalec z odboru súdneho lekárstva. Obhliadku miesta činu vykonávali niekoľko hodín, skončili až o jednej v noci.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy