Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Z bežnej kontroly sa stala naháňačka s políciou. Toto bol dôvod úteku
Zdielať na

VIDEO: Z bežnej kontroly sa stala naháňačka s políciou. Toto bol dôvod úteku

BRATISLAVA / V uliciach Bratislavy sa odohrala nočná naháňačka. Policajti chceli v rámci bežnej kontroly zastaviť 35-ročného vodiča, ktorý sa však dal na útek.

Krátko po polnoci sa policajti viezli po Slovnaftskej ulici v hlavnom meste. Ich pozornosť upútal vodič Octavie. V rámci bežnej kontroly sa ho rozhodli zastaviť. Muž však zrazu prudko zrýchlil a dal sa na útek. Na žiadne výzvy nereagoval a ďalej nebezpečne unikal.

Vo vysokej rýchlosti napokon nezvládol riadenie. Na Závodnej ulici vyletel zo zákruty a narazil do dopravnej značky "obytná zóna". Po náraze však nezostal nijako otrasený.

Vystúpil z auta a rozbehol sa preč. Na autentických záberoch je vidieť ako policajti pokračovali v jeho prenasledovaní a zakrátko sa im ho podarilo chytiť. Okamžite mu nasadili putá a predviedli na oddelenie. Tam sa ukázalo, že 35-ročný Martin B. z Bratislavy má súdom zakázané šoférovať až do roku 2025.

Mladý muž si tak svojou nočnou nebezpečnou jazdou a následným útekom spôsobil veľké problémy. Onedlho sa postaví pred sudcu. Ten rozhodne o ďalšom postupe v jeho prípade. Ten sa realizuje v takzvanom superrýchlom konaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy