Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Na Kysuciach došlo k vážnej nehode. O život prišiel len 20-ročný vodič
Zdielať na

Na Kysuciach došlo k vážnej nehode. O život prišiel len 20-ročný vodič

KRÁSNO NAD KYSUCOU / Na ceste prvej triedy v Krásne nad Kysucou v pondelok 30. októbra ráno došlo k tragickej nehode. Zrážku s nákladným autom neprežil 20-ročný vodič z Poľska. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 20-ročný vodič z Poľska viedol dodávku v smere zo Žiliny na Čadcu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim nákladným autom. "Pri dopravnej nehode utrpel 20-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," uviedla Kremeňová.

Alkohol u vodiča kamiónu nezistili. U nebohého urobia pitvu. "Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá a následne presmerovaná do jedného jazdného pruhu," dodala hovorkyňa.

K vážnej nehode na tejto ceste došlo aj uplynulú stredu (25. 10.), čelne sa tam zrazilo osobné auto s nákladným. Zrážku neprežil 28-ročný vodič osobného auta, 50-ročného šoféra kamióna previezli do nemocnice leteckí záchranári.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy