Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragédia v Bratislave: 14-ročného chlapca zrazila električka
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: 14-ročného chlapca zrazila električka

BRATISLAVA / Električka v Bratislave na Vajnorskej zrazila človeka. Podľa informácií TV JOJ ide o 14-ročného chlapca. Chlapec zrážku, bohužiaľ, neprežil, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Bratislavskí dopravní policajti dokumentovali okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo krátko po 15.00 h na Vajnorskej ulici pri zastávke MHD. "Podľa doposiaľ zistených informácií na Vajnorskej ulici došlo k zrážke električky MHD a chodca, ktorý na mieste zraneniam podľahol. Presné príčiny a okolnosti, za akých došlo k tejto dopravnej nehode, vyšetrujeme," uviedla polícia na sociálnej sieti. K nehode došlo pri zastávke MHD Odbojárov.

K tragickej nehode došlo na Vajanského ulici okolo 15-tej hodiny a v meste šlo o dopravnú špičku. Električka, ktorá sa stala osudnou pre mladíka, smerovala na Trnavské mýto. Na zastávke Česká však museli všetci cestujúci vystúpiť, spočiatku si ale nič nevšimli. "Zastavil vodič a vyšiel von z kabínky a povedal nám, že okamžite všetci vystúpte," povedal svedok. Po vystúpení cestujúcich sa však všetkým naokolo naskytol šokujúci pohľad. Pod koľajami električky uvideli nohu.

Iba 14-ročný chlapec sa snažil prejsť z jednej strany na druhú s kapucňou na hlave. Záchranári mu na mieste už nedokázali pomôcť. "Šiel som akurát autom a nejaký mladý chalan to bol určite. Električka nestihla zabrzdiť, ale ja si myslím, že mal slúchadlá," vyjadril sa svedok tragédie. Nehybné telo ostalo pod koľajami električky niekoľko hodín zaseknuté. Vyslobodzovať ho museli pomocou špeciálnej techniky. To sa však spočiatku nedarilo.

V hlavnom meste ide pritom už o ďalšiu zrážku za posledné dni, ktorej účastníkom bol chodec. "Ide už o tretiu nehodu s chodcom. Bohužiaľ, táto sa skončila tragicky. DPB aj touto cestou vyjadruje ľútosť a úprimnú sústrasť pozostalým," informoval Martin Chlebovec, hovorca DPB.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy