Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tragická nehoda na ceste: Muž sa už k svojim príbuzným nevráti
Zdielať na

Tragická nehoda na ceste: Muž sa už k svojim príbuzným nevráti

ŠINTAVA / Tragédia na ceste v okrese Galanta. Vodič tu vo vysokej rýchlosti vpálil do stromu. Pri náraze utrpel vážne zranenia. Na mieste im podľahol.

Tragédia sa stala krátko pred 16. hodinou medzi obcami Šoporňa a Šintava. V aute sedel 59-ročný Ján, ktorý podľa dobre informovaného zdroja TV JOJ odchádzal z domu zo slovami, že ide niečo vybaviť. K svojím príbuzným sa už ale viac nevrátil. "Podľa prvotných informácií mal 59-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin zísť plynule vpravo mimo cestu a naraziť do stromu," informovala Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Ján išiel podľa informácií TV JOJ rýchlosťou 130 kilometrov za hodinu. Náraz do stromu bol natoľko silný, že nemal šancu prežiť. "59-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, preto museli záchranári konštatovať exitus," priblížila hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Policajti boli na mieste nehody približne tri hodiny. Keď všetko zadokumentovali, po vrak auta si prišla odťahová služba. "Bližšie okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," uviedla Antalová.

Podľa dobre informovaného zdroja TV JOJ si mal Ján siahnuť na život dobrovoľne. Údajne to totiž nebol jeho prvý pokus o samovraždu. Podľa zistení TV JOJ skončil v nemocnici aj pred troma dňami, kedy sa mal predávkovať liekmi. K zúfalému kroku mali Jána prinútiť finančné problémy. "Niekedy je tá bolesť duše väčšia ako je schopnosť uvažovať nad konkrétnymi riešeniami. Preto je nesmierne dôležité si všímať akékoľvek zmeny v správaní našich blízkych," zdôraznil psychológ Marek Madro.

Súvisiace články