Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vážna dopravná nehoda: Traktor s bagrom prešiel do protismeru a zišiel mimo cesty
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda: Traktor s bagrom prešiel do protismeru a zišiel mimo cesty

KAMENICA / Pred obcou Kamenica v okrese Sabinov sa stala vážna dopravná nehoda. Vodič traktora s prívesom prešiel za doposiaľ nejasných príčin do protismeru a zišiel mimo cesty. Vodič skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici. Pre zranenia nebol schopný dychovej skúšky.

"Na miesto udalosti sme boli privolaní operačným strediskom. Bola podaná informácia, že sa jedná o dopravnú nehodu traktora s vlečkou, na ktorej sa nachádza bager," uviedol Ondrej Posilný, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Lipanoch. 

Stalo sa to na rovnej ceste dolu kopcom zo smeru od Starej Ľubovne do sabinovského okresu. Na mieste bola ešte aj v tom čase od rána hustá hmla. Či to malo nejaký súvis s okolnosťami nehody, nateraz nevedno. Vodič traktora ťahal príves, na ktorom prevážal bager.

28-ročný muž prešiel s jazdnou súpravou do protismeru a následne zišiel mimo cestu. "My už, keď sme prišli na miesto nehody, vodič sa na mieste udalosti nenachádzal. Mali sme informáciu, že bol zranený," dodal Posilný. 

Príčinu ako aj okolnosti nehody preverujú dopravní policajti. Vodič bol prevezený do nemocnice. Podľa polície utrpel tak ťažké zranenia, že pre ne nebol schopný ani vykonať dychovú skúšku. Prítomnosť alkoholu u vodiča tak bude zisťovaná z odberu krvi. "Po príchode na miesto udalosti sme zabezpečili vozidlo proti vytekaniu prevádzkových kvapalín a proti pohybu," doplnil Posilný.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy