Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Ozbrojený prepad banky v Bratislave. Pozrite si rozhovor so svedkom
Zdielať na

Ozbrojený prepad banky v Bratislave. Pozrite si rozhovor so svedkom

BRATISLAVA / V bratislavskom Ružinove na Kaštieľskej ulici prepadli banku. Páchateľ bol ozbrojený. Momentálne je na úteku, polícia po ňom pátra. Suma, ktorú ukradol, je podľa informácií TV JOJ vo výške niekoľko tisíc eur.

"O 9.10 h sme prijali na linke 158 oznámenie o lúpežnom prepadnutí banky na Kaštieľskej ulici. Muž doposiaľ neznámej totožnosti ozbrojený krátkou strelnou zbraňou mal odcudziť finančnú hotovosť v doposiaľ nezistenej výške," uviedla hovorkyňa.

Muž so zbraňou v ruke podľa informácií TV JOJ vstúpil do banky a smeroval k prvej voľnej pokladni s hotovosťou. Pod hrozbou použitia zbrane mu zamestnankyňa vydala hotovosť. Bola v šoku a na mieste odpadla. Pracovníčka skončila v opatere záchranárov.

Pozrite si exkluzívny rozhovor z miesta činu so svedkom:

​Páchateľ utekal po Gagarinovej ulici. Na miesto  priebehu niekoľkých desiatok sekúnd dorazili policajti a kynológovia. Psy však stratili pachovú stopu, dá sa predpokladať, že lupič nastúpil do auta. Dá sa predpokladať, že nebol sám. 

Páchateľ bol vysoký približne 180 cm, oblečené mal bledé nohavice a čiernu mikinu, maskovaný bol okuliarmi a šatkou na krku. V ruke držal dáždnik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy