Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Za volant si sadla poriadne "pod parou". Zdemolovala plot aj zaparkované auto
Zdielať na

Za volant si sadla poriadne "pod parou". Zdemolovala plot aj zaparkované auto

MEDZILABORCE / Mladá žena s východného Slovenska si sadla za volant s takým množstvom alkoholu v krvi, že aj urastený chlap by mal čo robiť. Jej jazda autom s 2,5 promile nemohla dopadnúť inak iba jedným nárazom za druhým. Polícia ju už obvinila z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

​28-ročná vodička na seba okamžite upútala pozornosť. To, že za volantom nie je všetko v poriadku, prezradila jej jazda - opakovane prechádzala do protismeru.

Na ulici po sebe zanechala spúšť. Najprv autom narazila do železného oplotenia pred jedným z bytových domov, no pokračovala v jazde ďalej. Následne nabúrala aj do zaparkovaného osobného auta. Bolo len šťastím, že niekoho nezranila alebo ešte čosi horšie. Po týchto kolíziách sa rozhodla radšej ďalej neriskovať.

Dopravnú nehodu na mieste zadokumentovali policajti a všetko vysvetlil výsledok dychovej skúšky na alkohol. "Bola u nej vykonaná aj dychová skúška, ktorá dosiahla hodnotu takmer 2,5 promile," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy