Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ľudí vystrašil príspevok na sociálnej sieti. Utiecť mal nebezpečný vrah
Zdielať na

Ľudí vystrašil príspevok na sociálnej sieti. Utiecť mal nebezpečný vrah

LUČENEC / Viacerí obyvatelia Lučenca boli v panike. Na sociálnej sieti sa totiž objavila správa neznámej ženy. Vraj mala zaručené informácie o tom, že na slobodu sa dostal nebezpečný páchateľ. Je podozrivý z toho, že dôchodkyňu brutálne ubil na smrť.

Informácia, že muž obvinený z vraždy dôchodkyne ušiel zo zadržania, sa na sociálnej sieti objavila o siedmej večer.

Príspevok anonymnej pisateľky ľudia začali pochopiteľne zdieľať. "Dávajte si pozor, keď pôjdete von. Hľadá ho polícia. Nie sú to výmysly. Povedala nám to jedna pani, čo bola u nich na polícii," znelo v príspevku.

Niektorí síce neverili, no našli sa aj mnohí takí, u ktorých táto správa vyvolala strach. Pár ľudí sa bolo večer dokonca informovať priamo na policajnej stanici. Banskobystrická polícia ráno potvrdila, že ide o hoax. Príspevok administrátor ho doteraz nezmazal, nepodarilo sa nám s ním ani spojiť.

"Informáciu sme preverili a môžeme potvrdiť, že sa nezakladá na pravde. Osoba, o ktorej sa píše, je vo väzbe a občania nemusia mať žiadne obavy," uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Ide o 42-ročného Dušana, ktorý je obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Je podozrivý, že ešte 22. 6. priamo na cintoríne bezdôvodne brutálne napadol bezbrannú dôchodkyňu. Tá zomrela na mieste. Vyšetrovanie tohto tragického prípadu ešte stále nie je ukončené. Bolo prizvaných niekoľko znalcov, ktorí budú skúmať aj duševný stav obvineného.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy